Комплекс за селски туризъм Стари времена II

Комплексът за селски туризъм - Стари Времена 2 е разположен на изключително живописно място в Родопите. Тук е известният енергиен триъгълник: Белинташ - Караджов камък - Кръстова гора!
93514

Описание


Капацитет за настаняване:
Седем реставрирани и построени в архитектурния дух на Родопите къщи, разделени на двойни и тройни стаи и два луксозни апартамента с общ капацитет 52 души.

 
Допълнителна информация:
Хотелски комплекс „Стари времена 2” се намира на 1080 метра надморска височина, в село Врата, махала Кабата, община Асеновград. Селото е на разстояние 26 км от Асеновград, 45 км от Пловдив и 160 км от София. Районът около комплекса обхваща интересни скални образувания, пещери, извори и вековни гори с богата и разнообразна флора и фауна и е изключително подходящ както за дълги спокойни разходки и излети в тишината и чистотата на непокътнатата природа, така и за по-натоварени туристически преходи по всяко време на годината. Само на 1,5 км от него е и известният скален феномен Белинташ, който е защитена природна забележителност. Самият комплекс се простира на площ от 3400 кв. м.


Екстри:
На разположение на гостите са и финландска сауна, голямо външно джакузи, летен и зимен ресторант, механа, детски кът, самостоятелен паркинг. Освен родопска атмосфера, гостите на комплекса могат да се насладят и на оригиналната родопска кухня – традиционно родопско чеверме, качамак, родопски клин, пататник и станимашки сармички, както и на домашно червено вино, на прочутата станимашка малага и дори на изпълнения на живо на родопска каба гайда.


Допълнителни услуги:
Комплексът предлага и наем на ATV и организирани походи до забележителностите на региона – Белинташ, Кръстова гора, Караджов камък, пещерата Гаргина дупка и др.
 


Контакти


село Врата, община Асеновград
GSM: 087 820 2013
kabata@hoteloldtimes.com
www.hoteloldtimes.com/2/
 
Запитване

Запитване

Вашето Име:

Вашият Имейл:

Вашият Телефон:

Запитване:

Решете задачата

Дайте своята оценка за къщата

 • Бяха ли любезни домакините?
 • Оценете степента на удобства, спрямо цената.
 • Оценете чистотата

Оценка

 • Обща оценка:
   
 • Любезност:
   
 • Удобства към цена
   
 • Чистота:
   
Сигнализирай за проблем

Сигнализирай за проблем

Вашето Име:

Вашият Имейл:

Проблем

Решете задачата

Други къщи в същия район